Bağlıca Özel Ders

Bağlıcalılar trafikte kar mağduru oldu

Ankara'da iki gündür etkili olan kar yağışı, Bağlıca Mahallesi sakinlerini de mağdur etti. Sabah işe gitmek için trafiğe çıkan mahalle sakinleri, Eskişehir Yolu'na ulaşabilmek için yaklaşık bir saat zaman harcadı.


KAVŞAĞA ULAŞAMADILAR

Bağlıca'da yaklaşık 48 saattir etkili olan kar yağışı, bugün (6 Ocak 2015) trafik mağduriyetine yol açtı. Sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkanlar, Eskişehir Yolu'na ulaşabilmek için izin süre trafikte bekledi. ANSE MDM ve Mesa Plaza'nın bulunduğu kavşakta meydana gelen küçük çaplı kazalar ve buzlanma nedeniyle trafik felç oldu.


3 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU

Bağlıca'dan Ümitköy istikametine gitmek isteyen sürücülerin oluşturduğu araç kuyruğu, yaklaşık 3 kilometreye ulaşarak, Arasta AVM'nin bulunduğu göbeğe kadar uzandı. Sosyal medyada yaşadıkları mağduriyete ilişkin fotoğraflar paylaşan mahalle sakinleri, duruma tepki gösterdi.


SERVİSLER YOLDA KALDI 

Öte yandan okul ve işlerine gitmek isteyen çok sayıda mahalleli soğuk havada yol kenarlarında beklemek zorunda kaldı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle buzlanmanın yaşandığı yollarda güçlükle ilerleyen okul ve iş yeri servisleri Bağlıca'ya gecikmeli olarak ulaşabildi.