Bağlıca Özel Ders

Bağlıca Bulvarı'nda kazalara karşı bariyer önlemi

Bağlıca Mahallesi'nden Eskişehir Yolu'na ulaşmak için kullanılan Bağlıca Bulvarı'nın ANSE arkasında kalan bölümüne beton bariyerler dizildi. Bulvarın yokuş aşağı ve virajlı olan bölümünde çok sayıda kaza yaşanmıştı.
Bağlıca Bulvarı'nı kullanarak Eskişehir Yolu'na çıkmak isteyen araçların geçiş yaptığı virajlı ve yokuşlu alanın sağ tarafına beton bariyerler dizildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışma ile yokuştan kayan araçların yolu sağındaki derin şarampole uçmalarının önüne geçilmesi amaçlanıyor.



ÇOK SAYIDA KAZA YAŞANDI

Virajlı bölgede yokuş aşağı inen araçlar, sürücülerin dikkatsizliği ve aşırı hız sonucu çok sayıda kazaya karışmıştı. Takla atan araçlarda yaralanan sürücülere sağlık ekipleri müdahalede bulunmuştu.



BARİYERLER DAYANIKSIZ İDDİASI

Bağlıca Bulvarı'nda güvenlik önlemi alınmasının üzerinden bir kaç gün geçmişken, yolda kayan aracın çarptığı bariyer, şarampole devrildi. Duruma tepki gösteren sürücüler, yol kenarına dizilen bariyerlerin dayanıksız olduğunu savunarak, kayan araçları tutabilecek şekilde sağlamlaştırılmalarını istedi.

DÜN YERİNDEYDİ, BUGÜN YOK