Bağlıca Özel Ders

Bağlıca'da Jandarma'dan büyük trafik uygulaması

Geçtiğimiz günlerde Bağlıca Bulvarı'nın Enerji Caddesi ile kesiştiği noktada uygulama yapan Jandarma Trafik ekibi ve çevresinde bekleyen çok sayıda aracı gören Bağlıcalılar, büyük şaşkınlık yaşadı. Bölgede geniş kapsamlı bir uygulama yapıldığını ya da zincirleme trafik kazası yaşandığını düşünen mahalle sakinleri, olay yerine yaklaştığında gerçeğin farkına vardı.

BULVARA FİLM SETİ KURULDU

Bağlıca Bulvarı ile Enerji Caddesi'nin kesiştiği alanda uygulama noktası oluşturan Jandarma Trafik ekipleri, beraberindeki prodüksiyon ekibi ile birlikte film çekimi gerçekleştirdi. Bağlıca'ya açık hava seti kuran ekipler, Jandarma Trafik içerikli olduğu öğrenilen kamu spotunun çekimlerini yaptı. Yol kenarında uygulama yapan Jandarma Trafik aracının önünde bulunan askeri personelin rol aldığı film için Bağlıca'da minik bir set oluşturuldu.

  
UZAKTAN GÖRENLER ŞAŞIRDI

Jandarma Trafik aracının etrafında park halinde duran çok sayıda aracı gören mahalle sakinleri ise bölgede geniş kapsamlı bir uygulama yapıldığını ya da zincirleme trafik kazası yaşandığını düşündü. Uygulama noktasına yaklaşan sürücüler, kamera ve teknik ekipmanları görüncü bölgede film çekimi yapıldığını anladı.




JANDARMA'NIN SON DÖNEMDEKİ KAMU SPOTLARI