Bağlıca Özel Ders

Evren Hobievi-Tuhafiye Bağlıca'da açıldı


Başkent'in hızla gelişen modern yerleşim bölgesi Bağlıca'da nüfus artışına bağlı olarak ticari işletmeler de peşpeşe açılıyor. Bağlıca sakinlerinden kadın girişimci Evren Ulusoy'un kurduğu Evren Hobievi-Tuhafiye, yapılan açılış töreni ile Mermeroğlu Caddesi No:22/B Bağlıca Etimesgut Ankara adresinde hizmete girdi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuklarla tek tek ilgilenen Evren Ulusoy, işletmeye ilişkin şu bilgileri verdi:
"Yerleşimin ilk başladığı günlerden bu yana Bağlıca'da ikamet ediyorum. Mahallenin gelişimine tüm komşularımla beraber tanık olduk. Önceleri temel ihtiyaçlarımızı karşılamak için Etimesgut ya da Çayyolu'na gitmek zorunda kalırken bugün her şeyi Bağlıca'da bulabilir hale geldik. Ben de bu sürece katkı sağlayan esnafların arasında yer almaya karar verdim. Bağlıca'da yaşayan kadınların ihtiyaç duyabileceği birçok ürünü Evren Hobievi-Tuhafiye çatısı altında buluşturduk.
KADINLARIN İHTİYAÇLARI BAĞLICA'YA GETİRDİK

Yün ve ip ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede karşılıyoruz. Amigurumi sanatına meraklı olan herkesin kullanabileceği özel ipler raflarımızı süslüyor. İğne, iplikten, kurdela ve düğme çeşitlerine kadar bir tuhafiyede olması gereken tüm ürünleri Bağlıcalıların ayağına getirdik. Keçe, kokulu taş, ahşap boyama, patchwork gibi muhtelif hobi alanlarıyla ilgilenen kadınların artık ihtiyaç duydukları malzemeleri bulabilmek için Ankara'nın öbür ucuna gitmelerine gerek kalmadı.
ORGANİZASYON VE ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Söz, nişan, kına, doğum günü, baby shower ve mevlit gibi etkinliklerde kullanmak üzere malzeme arayanları da unutmadık. Harfli balonlardan hediyeliklere, tesbihlerden kişiye özel el cüzlerine geniş bir yelpaze sunuyoruz. Sadece Bağlıca sakinlerinin değil kapsamlı ve uygun fiyatlı tuhafiye bulma konusunda sorun yaşayan Ümitköy, Çayyolu, Alacaatlı, Türkkonut, Konutkent, Yaşamkent ve Yapracık gibi bölgelerde yaşayanların da uğrak noktası olmayı hedefliyoruz. Gelecek dönemde hobi edinmek isteyen kadınlar için atölye çalışmalarımız da olacak. İşletmemizin tam önünde çiçeklerle süslenmiş keyifli bir bahçemiz bulunuyor. Atölye çalışmaları ya da alışveriş ya da ziyaret için gelen konuklarımız burada keyifli şekilde vakit geçirebilecek. Tüm Bağlıcalıları Evren Hobievi-Tuhafiye'ye bekliyoruz. İşletmemize ulaşmak isteyenler, Bağlıca göbekten Bağlıca köyü istikametine döndüklerinde havuzlu kavşağın sol tarafında, Mermeroğlu Caddesi üzerinde bizi bulabilirler."

EVREN HOBİ EVİ TUHAFİYE AÇILIŞINDAN GÖRÜNTÜLER















Evren Hobievi ve Tuhafiye'ye ulaşmak için aşağıdaki Google haritasından yaralanabilirsiniz.