Bağlıca Özel Ders

Bağlıca sokaklarında kaldırım çalışması

Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol ve kaldırım ekipleri Bağlıca'daki bazı sokaklarda kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.
Belediye'nin Bağlıca'da gerçekleştirdiği kaldırım çalışmaları ile ilgili yayınladığı bültende şu ifadelere yer verildi:



"Bağlıca Mahallesi, yeni kaldırım inşa ediyor. Hızlı konutlaşmanın yaşandığı Bağlıca Mahallesi yeni bordür ve tretuvarlarla güzelleşiyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı yol ve kaldırım ekipleri mahallede yoğun bir çalışma başlattı. Ekipler, yeni konutların tamamlanmasıyla vatandaşların ikamet etmeye başladığı sokaklara öncelik vererek çalışmalarını yürütüyor. Asfalt çalışmaları tamamlanan sokaklar yeni kaldırımlara kavuşuyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri, modern kaldırımları kullanarak evine, işine, okuluna daha rahat gidebilecek.

YOĞUN KONUTLAŞMA

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, planlama doğrultusunda ilçenin yol ve kaldırım ihtiyacını karşılayacak hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaldırım çalışmalarının, ilçenin modern mahalleleri arasında bulunan Bağlıca'da devam ettiğini kaydeden Demirel, 'Bağlıca Mahallemiz yoğun yapılaşmanın yaşandığı ve konutlaşmayla beraber nüfusun da hızlı arttığı mahallelerimizin başında geliyor. Birçok hemşehrimiz yeni konutlarına taşındı, taşınmaya devam ediyor. Biz de halkımızın mağdur olmaması için; işine, evine, okuluna rahatlıkla gidip gelebilmesi için yeni yol ve kaldırımlar yapıyoruz' dedi."