Bağlıca Özel Ders

Bağlıca'da 24 saat açık market

Birkaç ay öncesine kadar sadece bir büfeden alışveriş yapılabilen Bağlıca Bulvarı'nda iki süpermanketin açılmasının ardından, 24 saat hizmet veren bir işletme açıldı. Ekmek ve unlu mamüllerin yanı sıra temel gıda maddelerinin satışını yapan işletme, günün her saatinde açık kalacak.

GECE BOYU AÇIK KALIYOR

Geçtiğimiz günlerde Başkent'in yen yerleşim alanı Bağlıca'ya açılan Hazar Ekmek ve Unlu Mamüller adlı işletme 24 saat esasına göre hizmet veriyor. Gece boyu açık kalan işletmede ekmek ve unlu mamüllerin yanı sıra yumurta, süt, peynir, yoğurt, içecek vb. gibi temel gıda maddelerinin satışı yapılıyor. Hazar Ekmek ve Unlu Mamüller, Alacaatlı ve Ümitköy'ün ardından üçüncü şubesini Bağlıca'ya açtı.


EVE DÖNÜŞ YOLUNDA SICAK LAVAŞ

Bağlıca sakinlerinin eve dönüş saatlerinde sıcak ekmek ve lavaş pide üretimi yapılan işletmede, taş fırından çıkan ürünler en taze haliyle satın alınabiliyor. Ayrıca sabah saatlerinde Ankara simidi, poğaça ve açma üreten Hazar'da sıcak satış gerçekleştiriliyor. Vardiyalı işlerde çalışan ya da mesai nedeniyle evine geç dönmek zorunda kalan Bağlıca sakinleri, gecenin herhangi bir saatinde temel gıda ürünlerini satın alabilecekleri bir işletmeye kavuştu.

Hazar Ekmek ve Unlu Mamüller'in adres ve telefon bilgileri için Marketler sayfamızı ziyaret edebilinsiniz.