Bağlıca Özel Ders

597 Bağlıca-Koru Metro Ringi'ne yeni bir durak eklendi

Bağlıca Mahallesi ile Koru Metro İstasyonu arasında yolcu taşıyan EGO'nun 597 numaralı hattına yeni bir durak eklendi. Killik mevkisinde yaşayan Bağlıcalıları sevindirecek olan yeni güzergahın ayrıntıları Bağlıca'da Yaşam'ın haberinin devamında...
Bağlıca Mahallesi'ndeki gelişim ve vatandaşlardan gelen taleplere göre zaman zaman 597 numaralı Bağlıca Mahallesi - Koru Metro İstasyonu Ring Hattı'nın güzergahını geliştiren EGO Genel Müdürlüğü, hatta yeni bir durak ekledi. 


ÇEVRE YOLU YAKININA YENİ DURAK

Uzun yıllardır, Bağlıca Bulvarı'nda Park Ladin Evleri durağından sonra havuzlu kavşağı dönüp Mermeroğlu Caddesi  Kayra Konakları durağına geçen otobüs, yeni düzenleme ile bu iki nokta arasında bir durağa daha uğrayacak. Hat üzerine yeni eklenen 24 numaralı durak, Karatuz Caddesi'nin başlangıç kesimi ve etrafındaki sitelerde yaşayan mahalle sakinlerinin toplu taşımaya ulaşımını kolaylaştıracak. Yeni durağın EGO Otobüs Nerede uygulamasında kullanılabilen kodu ise 53199 oldu.

597 HATTI 42 DURAĞA UĞRUYOR

Son eklenenle birlikte 597'nin toplam durak sayısı 42'ye yükseldi. Sabahları ilk seferine 06.30'da çıkan ring hattı, son seferini ise 01.40'ta gerçekleştiriyor. Normal zamanda 30 dakikada bir sefer yapan 597'nin kalkış sıklığı sabah ve akşam yoğun saatlerde 15 ve 10 dakikaya kadar düşüyor.