Bağlıca Özel Ders

Bağlıca'da dağ bisikleti yarışı

 Başkent Üniversitesi 1. Üniversitelerarası Başkent Dağ Bisikleti Kupası, Bağlıca kampüsünde gerçekleştirildi. Sağanak yağış altında, çamurla kaplı pistte yarışan bisikletçiler, zor anlar yaşadı. İşte genç yarışçıların kıyasıya mücadele ettiği kupadan görüntüler:




Başkent Üniversitesi’nin düzenlediği 1. Üniversitelerarası Başkent Dağ Bisikleti Kupası, Bağlıca Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Türkiye'deki 16 ayrı üniversiteden öğrencilerin yarıştığı kupaya sağanak yağış damga vurdu. Yaşadıkları zor anların ardından parkuru tamamlayan sporcular ödül töreninde kupalarına kavuştu. Bireyselde elit kadın ve elit erkek, takım da ise kadın ve erkek olmak üzere toplam 4 kategoride gerçekleşen yarışın kazananları ise şöyle:


BİREYSEL DERECELER

Elit kadın kategorisinde biriciliği Başkent Üniversitesi’nden Esra Kürkçü, ikinciliği Kocaeli Üniversitesi’nden Camsu Türkmenoğlu, üçüncülüğü Balıkesir Üniversitesi’nden Ayşe Yeşilyurt aldı. Elit erkeklerde birincilik kupasını Ege Üniversitesi’nden Furkan Ceylan kaldırırken, ikincilik Süleyman Demirel Üniversitesi’nden Ali Çakas’ın, üçüncülük ise aynı üniversiteden Veysel Gülmez’in oldu.


TAKIM DERECELERİ

Takım kategorisinde kadınlarda birinciliği Kocaeli Üniversitesi, ikinciliği Ege Üniversitesi, üçüncülüğü ise Orta Doğu Teknik Üniversitesi elde etti. Erkek takımlar arasında birincilik Süleyman Demirel Üniversitesi’nin, ikincilik Ege Üniversitesi’nin üçüncülük ise Hacettepe Üniversitesi’nin oldu.